onsdag 26. november 2014

Stonz booties var et godt alternativ for PetrusDa Petrus var liten så fikk vi ikke støvler som satt på føttene hans. De var for store, så resultatet ble at han enten krabbet ut av de eller gikk fra de. Han gikk relativt tidlig, så det var praktisk at han var skodd for uteliv uansett vær. Vi var ganske rådløse helt til en kollega anbefalte og lot oss arve et par Stonz booties. Dermed var problemet løst. Vi brukte Stonz booties utenfor skoene da han enda brukte de minste størrelsene. På regnværsdager var de vannavstøtende nok til at han holdt seg tørr på bena. Vi kjøpte liners som vi brukte på vinterdager og i vogna. 
Tro meg, han frøs ikke..

En støvlett og en Stonz

Da Petrus var to år så fikk han brudd i foten. Han fikk beskjed om å være i ro en uke. Det var en heldagsjobb for foreldrene å holde han så sysselsatt at han glemte at han ikke skulle løpe rundt som vanlig. Da uka var omme, så var både han, - og vi, superglade for at verden igjen lå for hans føtter. Eller det vil si, den ene foten var til besvær. Bakken var dekket av snø og fotene var dekket av gips, noe vi opplevde som en ytterst uheldig kombinasjon. Det var da Stonz atter kom oss til unnsetning, fordi den sklisikre og vannavstøtende sokken med et varmt fòr passet på utesiden av den gipsede foten. Den holdt foten varm og da var det heldigvis fritt frem for utelek og barnehageliv.


Dette er et høst og vintertips til foreldre som har barn som trenger godt og varmt alternativ til barnet sitt. Sokkene har som sagt vært et godt plagg for oss både da vi ikke fikk små nok støvler og da vi trengte noe varmt utenpå gipsen.

Gipsen var ikke til besvær og da var det godt at Stonz hjalp poden til å være normalt aktiv.
Og, ja, vi er foreldre som lar et lite barn med brekt ben klatre i trær.


I forbindelse med blackfriday så er det salg i nettbutikken Stones.no fra den 28.11 klokken 12.00 . 
Det avsluttes den 1. desember, om varene rekker til da :) 

Tilføj billedtekst


Vi var i veldig fornøde med de to settene med Stones Booties og liners som vi hadde til Petrus 
og anbefaler det gjerne videre

//Innlegget er skrevet i samarbeid med stonz.no//

Petrine 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar