torsdag 23. januar 2014

Skirenn, spøkelser og kinovia , legg merke til "Bikkja i bakken 
Snart er det helg igjen og denne helgen har litt mer planer enn de forrige.
Minstemann er på bena igjen og vi skal derfor bruke helgen til å være sammen.

I fjor ved denne tiden var Petrus med i sitt første skirenn. En av barnehagene på Jeløya, Bråtenstua, arrangerte et renn hvor alle kan bli med. Vi synes det var et hyggelig arrangement, og derfor velger vi å delta også i år. Rennet går klokken 12.00, på søndag,  og det er for barn i alderen 0 - 8 år. Det blir tent bål og det blir enkel servering. Velkommen! 

Via


!2 - åringen skal nok oppholde seg mye av helgen innendørs. Han er med på å spille "Natt på biblioteket" i regi av Nordre teaterverksted. De spiller et stykke hvor kjente skikkelser fra litteraturens verden dukker opp om natten. Man får hilse på Bulle fra Doktor Proktor, Gyda, Alice, Mathilda og mange flere. Stykket spilles klokken 13. 00 og 16.00 på lørdag (Åvangen skole) og samme tid på søndag, da på Nøkkeland skole. 
Bli med, bli med !

via


Petrine har også planer om å ta en tur med Petrus på kino i helgen. Da er endelig Karsten og Petra tilbake på lerretet, denne  - gangen er de på vinterferie. Vi leser gjerne om det igjenskjennelige hverdagslivet til de to vennen i Tor Åge Bringsværd sine bøker og Petrus var glad for episodene fra Tv - serien da han lå syk på sofaen et par uker tilbake i tid.  Vi har sett på traileren og gleder oss til å se filmen i helhet. Det blir nok stas for store og små. 

Har dere store planer for helgen? 

Petrine 
4 kommentarer:

 1. Den filmen skulle nok de to store her sett også, kanskje sende mann og barn på kino på Lørdagen også kan mor og baby rydde og kanskje sove litt :P

  SvarSlett
  Svar
  1. det hørtes ut som en god plan, spør du meg :)

   Slett
 2. Hørtes ut som en herlig helg! Vet du, her har vi planer om å bad, det er vel alt. Vi er blitt badenymfer, sånn helt plutselig. Det er gøy og bra med litt tid i vannet :) Ellers skal vi bare gjøre masse kejdelige oksenting som å rydde, men Mini liker å tulle rundt mens vi rydder - så får han være i rom han sjelden ser og det er jo en liten oppdagelsesferd.
  Har forresten en liten give away på matforall.no Hyggelig om du hiver deg med. Klem

  SvarSlett