søndag 6. januar 2013

God søndag

Petrus og Petrine har startet året med å gripe fatt i litt virus eller noen basilusker. Vi litt skralle begge to. Fordelen med å være utslitt etter en dusj er at man blir sittende stille, og at jeg får stikket eller lest litt. Petrus har litt av og på med feber, men er alikevel lekende og i farta. Det om han får noen pauser på sofaen med en bok eller litt Tv.


På strikkefronten har jeg fått montert en Dorte Skappelgenser. Jeg har fulgt oppsriften, og det er en stor ting som har blir skapt. Den passser nok til den vakre frøkna som skal ha den, da hun er høy og kan ikle seg alt og alikevel være vakker. Håper hun blir mer fornøyd enn meg. Jeg synes den er fin i sin enkelhet, men har nok stikket plagg med mer passform enn dette :)Ellers så har jeg fått strikket litt mer på prosjekt-genser-til -Petrus: Den strikker jeg i Babysilk, og er bare et så deilig garn. Anbefales. 


Under juletreet lå det flere bøker. 
Lykke !Jeg lest boka Mokka, av Tatiana Rosney. 
Den handler om  familie, hvis trettenåringen blir påkjørt og havner i koma. Sjåføren stikker av. Fortellerstemmen er mammen til den forulykkede gutten, og vi følger henne og hennes tanker om jobb, om verden og i hennes jakt etter å finne ut hvem som kjørte på sønnen og som stakk av. Jeg opplever hennes refleksjoner og følelser er med på å drive historien fremover. 
Fremover å¨en slik måte at du bare må lese videre for å se hvordan det går.

Jeg ønsker deg og dine en god søndag !

Petrine :) 
6 kommentarer:

 1. God bedring til dere begge.
  Kjekt med håndarbeid og bøker når formen er laber.

  Fin ny uke til deg!
  - AC

  SvarSlett
 2. Skappel-genseren er det eneste plagget jeg får til, og det kommer nok akkurat av mangelen på passform;) Min ligger fortsatt umontert og jeg har ikke helt funnet gnisten til å finne den frem enda - slik det ser ut nå så blir det i alle fall ikke i uka som kommer...
  (og så må jeg bare si at jeg har vært inne på bloggen din gjentatte ganger denne helgen og hver gang jeg skal til å kommentere har det kommet noe som må gjøres først og jeg har glemt det - ikke alltid like enkelt for slike som oss med gullfiskhukommelse;)

  Ønsker dere god bedring,
  varm klem:)

  SvarSlett
 3. God bedring til dere :)
  Koselig med håndarbeid da...

  Ønsker deg en fabelaktig start på uken! Her skal resten av kvelden brukes på en etterlengtet bloggerunde, tiden strekker dessverre ikke til lenger *uff* kjenner jeg savner fininger som deg.

  Klemklem

  SvarSlett
 4. Er bare innom for å ønske deg en nydelig mandag! Takk for gode ord inne hos meg og så herlig at du deltar på min giwe away, tvitvi!

  klem
  -Maia

  SvarSlett
 5. Godt nyttår til deg og dine :) Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg.
  Hehe, Dorthe-genser er vel ikke akkurat det lekreste strikkeplagget, men jeg bruker min masse. Deilig å ha på. Ellers synes jeg Petrus sin genser ser ut til å bli skikkelig lekker.

  SvarSlett
 6. Så fin farge på en genser og god kvalitet på garn - Behagelig for små kropper å få på seg.
  Strikker Marius med superwash garn- ble anbefalt det da den skal vaskes..
  Heldig dokk som skal få bygd dokk hytte - det skjer nok ikke her i gården de neste 15 årene...
  Har ikke kommet så langt å kjøpt den første tulipanbuketten enno - kanskje til helga?
  Stor klem fra Mari Johanne

  SvarSlett