mandag 19. januar 2015

Kan vi ta et kraftak sammen ?Det var en gang for lenge siden at det satt ei dame ved kjøkkenbordet. Hun hadde en tanke om at hun skulle nå elevene sine og bruke det store internettet til å gjøre undervisningen mer spennende. Derfor satt hun i gang med å stable sammen alfabetet til mer  eller mindre fornuftige setninger. Hun skrev blogginnlegg på bloggen som nå heter Petrus og Petrine. Hun digget det. Hun skrev om Ellen Arnstad, fordi hun også var en moden mor,  hun skrev om små hverdagshendelser og klær. .Hun skrev om hvordan hun opplevde mammarollen, hun skrev om fag og refleksjoner og hun skrev til hun hadde en jevn strøm med lesere. Så kom livet litt i veien. Ordene sluttet å spille duett, setningene mistet spensten og kreativiteten begynte å leke gjemsel.  Men, hun er avslappet til bloggen sin og er nominert til årets mammablogg med Petrus og Petrine!

- Hun det er snakk om er meg. 

Det har seg nemlig slik at jeg er nominer til årets mammablogg på Mammanett.no
Det er en åpen konkurranse hvor de skal kåre årets kvalitetsblogg, men i første omgang så skal de plukke ut tyve nominerte. Det skal være klart den 19.02. Deretter så er det en jury som skal velge ut den som til slutt kan få et gavekort fra Ving.no, premier fra blant annet Barnas hus og ikke minst heder og ære. 

Stemmer man så kan man vinne mange flotte premier... 


Nominert er også mange dyktige og mer enn lesbare blogger. Det er mange av de bloggene som jeg faktisk digger. Jeg liker de for sin humor, for sin refleksjon eller provikasjon, på grunna av hverdagskildringene og de jeg liker fordi jeg føler meg vel sammen med folka som skriver de. Det er nemlig så snodig, man danner seg  et bilde av bloggerne man kommer borti i blogglandia og man føler at man blir kjent. Nå har det seg slik at jeg faktisk har møtt mange av de også, og de er flotte i virkligheten også!! 

Se på noen av de utvalgte her, så forstår du hva jeg mener:  
 -jeg nevner Kasa CaosCasa DidriksenFru JacobsenTo pluss treHanna i DrømmelandKomikerfrueMammadamenDiaper Diva DiaryMammalivet og flere til. Det vil si at blant alle disse flottte damene, med kritisk, morsom, variert og allsidig tekst, der finner u meg da. 

Har du lyst at jeg skal være med til neste nivå, så sender du mblogg62 til 2012.  
Da kan det være at jeg kommer meg opp fra den siste plassen på lista :)


Nevnte jeg 

mblogg62 til 2012? 
- og at du kan vinne flotte premier om du stemmer!

Alle som avgir sin stemme er med i trekningen av:
 • Et gavekort hos Barnas Huspå 2500,-
 • Et halvt års forbruk av bleier og assortert utvalg av babypleieprodukter fra Libero.
 • Kaffetrakteren Wilfa Svart Presisjon. Den helautomatiske kaffetrakteren har fått den internasjonale If Product Design Award og Red Dot Product Design Award for 2013. Verdi kr 2999,-


Petrine :)  

4 kommentarer:

 1. Gratulerer, så moro. Har så klart stemt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk ! Trenger nok hjelp frem til den 19. januar :)

   Slett
 2. Grattis!!!! Dette blir spennende!

  Jeg vil gjerne utfordre deg til å være med å vise at vi mamma- og pappabloggere kan mer enn bare ømme bryster, gullkorn fra barnemunn og koselige øyeblikk. Bli med på noe større enn oss selv (nest etter våre egne barn selvfølgelig)!

  Er du med? http://www.superpapsen.no/2015/01/25/arets-pappablogg-skal-kares-ikke-stem-pa-pappa/

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har vært inne og tittet. Jeg tenke at jeg forsøker å skrive et innlegg. Må bare la tankene riste rundt ihodet litt først. :)

   Slett