søndag 9. mars 2014

og sola skinner på oss...Gårsdagens vekkerklokke hadde den vakreste duren jeg kan tenke meg. Petrus kom inn og dro i dyna, mens han sa: "Mamma, sola har stått opp, kom da!" Klokka hadde ikke blitt åtte enda, og alikevel kunne vi se solskinn på fjorden. Hvilken opptur! Vi fikk i oss frokost og kom oss ut i været og naturen, og ute har vi vært både i går og i dag. I går var vi i skogen og langs vannet. 

Lille Larven aldrimett var på strandtur


 I dag har vi faktisk tatt av støttehjulene på sykkelen. Nå løper vi etter og håper at han mesterer det snart.  Han har balansen inne på de tynne hjulene på løpesykkelen sin, og jeg tror derfor at det er en enkel sak å overføre kompetansen. Det handler om å løse koden,  Det gjør han nok plutselig, for han er farter jo mye på hjul. Og helgens vær har fått mange av kjøredoningene ut av boden. 
Vi har våknet fra vinterdvalen! 
Da vi har oppholdt oss utendørs mye av tiden, 
så blir dagens innlegg en hilsen med ønske om en god uke til deg og dine !
Have fun! 

Petrine :) //arveklær fra Me too og skogstad //Sykkelhjelm //Polarnopyret votterog lue// Dress fra Skogstad//

3 kommentarer:

  1. Nydelig historie, men jeg sitter igjen med "får hun virkelig sove til åtte!?" ;)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, vi er så heldige. Vi har en gutt som har sovet mye, han sover en times lur på dagen og til mellom syv og åtte på hverdagene, helt fra han var liten baby. Vi har blitt sett på som sære når vi roper han inn, sommer som vinter, for at vi skal holde på kveldsrutinen og for at han skal ligge i sengen sin til syv. Han er en lit sutrete fyr, men vi ser at han blir grensetøyende når han ikke får søvenen sin. Derfor så lar vi han sove det han orker, Det er jo kjekt å forholde seg til en glad gutt :)

      Slett