lørdag 24. mai 2014

Badeutforingen....Bildet er fra instagram hvor du kan følge oss på @petrusogpetrine

Det har gått en farsott over landet og jeg sto midt i skuddlinjen da Diaper Diva Diary sendte ut sin badeutfordring. Det gjorde hun med denne morsomme vidoen. Jeg fant frem badetøy, ladet telefonen og var sporty nok til å stille opp for å ta meg en dukkert, - og for å støtte en god sak. Så ringte telefonen!  Plutselig ble livet litt mer spennende og følelsesmessig utstabilt enn vi hadde tenkt. Planer ble lagt til side og nye hendelser ble skrevet inn time for time.

Har dere tenkt på det, at livet kommer i klumper. Man er på full fart fremover langs en nyasfaltert autostrada, men plustelig står hindre, humper og omkjøringer i kø. Vi har befunnet oss i et virrvarret av hendlelser de siste ukene. Det har ført til at jeg har tilbragt mye tid på sykebesøk, kjørt utallige ganger til nabobyen, vært på jakt etter vann, vært på jakt etter slike som kan stoppe vann, fått takstert en skade på bilen, lett etter folk som kan noe om skader på boligen, ringt forsikringsselskap og snekre før jeg har sovnet utmattet foran tv- en hver kveld. Det er høyst uvanlig for denne dama. Både det å ikke komme i mål med planer, som bading, og det å slukne ved dagsrevytid.

Så kjære, morsomme og sporty Diva!
Det er med sorgtungt hjerte jeg må meddele at jeg ikke kan sende stafettpinnen videre fordi jeg rett og slett ikke har funnet tid til å duppe meg i den fjorden som er et steinkast fra der jeg bor. Men det er med stor glede jeg har satt inn penger til to gode saker! , - kreftforeningen og en lokal variant "Noras minnefond"
Tror jeg får få en utfordring ved en annen anledning :)
Snart er vi på en bølge av flaks og på autostradaen igjen ...
Da skal jeg ta minst en dukkert, - jeg lover!

Petrine :)

3 kommentarer:

  1. :) Høres ut som om du har gjort viktigere ting enn å bade så da må det vel være mer enn godkjent dette her :) :)

    SvarSlett
  2. Livet er fullt av uforutsette hendelser, det hører med. (Noen ganger er det positivt, men det høres ikke ut som det var like gøy denne gangen). Men med de siste dagers temperatur, så er det vel ikke usannsynlig at det snart blir en dukkert?

    SvarSlett
  3. Bading får komme i annen rekke, virker som du har hatt langt viktigere ting å bruke tida på. Lykke til med alt.

    SvarSlett