onsdag 8. mai 2013

Solen på Kreta

I dag er det vind og overskyet på Kreta, og vi har brukt dagen i Chania by. Hyggelige smug, svale ganger, og butikker som hadde fristelser for en liten gutt. Det ble med en liten pirat med hjem. Et øyeblikks lykke, helt til sverd var en morsommere fristelse og vi ikke ble enige, Det ble et av de øyeblikkene hvor jeg følte meg som en skikkelig dårlig mor, da jeg irritert plasserte et uvillig barn i vognen for gang nummer 100. Utover det var dagen hyggelig, og vi var på havnen for å bli med på en av de båtene som har glassvinduet, men minsten hadde mer lyst til å løpe rundt i den gamle bydelen, så da ble det det. Men både båtturer og en turistbuss rundt i Chania er nok flotte innslag på gråværsdager for de med barn som ønsker mer opplevelser enn Petrus.

Dagene har løpt avgårde, og det har vært hyggelige barn å leke med for minsten og hyggelige voksne å slå av en prat med for meg. Det er ikke ofte jeg har vært på et slikt familiesenter, men det er flott tilrettelagt for familier, og det at det ligger rett ved stranden gjør det hele til et pluss. Eller det vil si, den første dagen gikk vi ned i sandaler, og det ble varmt for små Petrusføtter, så det gikk litt tid før han var enig i at stranden var et ok sted å være... Da med sokker på føttene. Apropos føtter, - sklisikre sokker er et pluss på flisene rundt bassenget. I alle fall om du er liten og i farta, da det blir glatt.

Vi har det godt og har hatt fine dager på Kreta, og hotellkomplekset Alexandra har vi vært fornøyd med. I morgen setter vi nesen hjemover...
God Kristi Himmelfart til dere !
- og god tur hjem til oss, med solen i kofferten.

1 kommentar: