søndag 17. august 2014

Vi har vært der igjen, - i Nordens arkNordens Ark er en dyrepark ved Lysekil i Sverige. Den ligger bare en kjøretur unna Petrinehjemmet, og det er en av årsakene til at vi besøker stedet. Den andre grunnen er at den har som formål å hjelpe utrydningstruede arter og at dyrene har relativt god plass. Det at dyrene har  muligheter til å bevege seg rundt gjør at det ikke er en selvfølge at man ser alle dyrene når man er der, men i år så vi nok de fleste artene. Ulv så vi dessverre ikke, men mange, mange andre.


Parken er lagt slik til rette at man kan gå en passende lang runde. Det pleier ikke å være fult opp av folk der heller, noe som gjør at den ikke er preget av tivoli. Vi trives med plassen samt mangel på kjøpeboder og karuseller.


Vi pleier å ha med matpakke fordi det er satt rastebord og krakker rundt om, slik at det er lettvint å finne et sted å sette seg ned. Det finnes også en liten lekeplass på området og i tilknytning til den kan man finne opptente griller for de som ønsker å varme maten de har med.


Vi trives i parken og anbefaler den gjerne videre, til tross for det ikke er du-får-se-alle-dyrene-garanti.

Petrine 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar