søndag 31. august 2014

Vinneren av Mammarådet


Denne uken har jeg vært med på årets begivenhet.
Hagefesten til Ashehoug var en happening som jeg vurderte å kutte ut, 
men jeg valgte heldigvis å dra. Det ble nemlig en merkelig, anerledes og litt absurd opplevelse, som er verdt et innlegg i seg selv. Invitasjonen til denne ettermiddagen som utviklet seg til å bli mega morsom fikk hele Mammarådet fordi vi hadde levert noen ord til denne boken. 
Og nå har randomorg trukket ut en ny leser av de ulike tekstene: 


Kommentar nummer to: 

SIV 

Hun mottar en mail i dag :) 


Petrine
1 kommentar:

 1. Hei!

  Fant ikke noen e-post å sende dette til, så du får evt. slette kommentaren :-)

  Lørdag 13. September arrangerer Medisinstudentenes Humanitæraksjon (MedHum) bamsesykehus på Youngstorget fra kl. 12:00 til kl. 16:00. Bamsesykehuset er en tradisjon under MedHums aksjonsuke, der barn kan ta med seg "syke" bamser til Youngstorget hvor dyktige bamseleger (medisinstudenter) vil behandle dem for ting som «kosesjokk» og «sommerfugler i magen».

  Sykehuset vil bestå av en psykiatrisk og en kirurgisk avdeling, samt helsestasjon og akuttmottak. Rundt sykehuset vil det være stand, kakesalg og bøssebærere (selve sykehuset er gratis), og alle innsamlede midler er selvfølgelig øremerket årets prosjekt. På denne måten ønsker vi å skape mer oppmerksomhet rundt årets MedHum-prosjekt, og gi barn gode holdninger til humanitært arbeid.

  Vi i MedHum hadde satt stor pris på om du kunne tenke deg å skrive litt om Bamsesykehuset på bloggen din, for vi vil så gjerne at så mange barn som mulig skal få det med seg! Vi tror at bloggen din hadde vært en super måte å nå ut på, ettersom vi vet at du har mange lesere som kan ha stor glede av å vite om arrangementet.

  Årets aksjon støtter Leger Uten Grensers prosjekt for å forbedre mødre- og barnehelsen i Bo-distriktet i Sierra Leone. Barnedødeligheten i landet er verdens høyeste; 1 av 5 barn dør før de fyller 5 år. I tillegg dør 1 av 8 kvinner som en direkte konsekvens av et svangerskap. Leger Uten Grensers arbeid har vist store resultater; mødredødeligheten i området har for eksempel sunket med hele 61 % sammenliknet med resten av landet.

  MedHum har et nasjonalt mål om må samle inn 2,5 millioner kroner til Leger Uten Grenser i løpet av aksjonen. Håper du vil hjelpe oss med å støtte verdens største uavhengige og nøytrale medisinske hjelpeorganisasjon!

  Hadde vært veldig koselig om dere også tok turen!

  SvarSlett