fredag 14. februar 2014

Takk på Valentinesdagvia


Det er Valetinesdag. Vi har ikke noen tradisjon på å markere denne dagen:  Om Petrinemannen leser dette så kan jeg hinte om at jeg digger gaver. Det gjelder ikke bare denne dagen, men ellers i året også. Sånn, da er det gjort :) Jeg synes faktisk dagen kan være en påminnelse om viktigheten av å vise hverandre at man bryr seg om, ikke nødvendigvis med gaver men med tid og oppmerksomhet. Hverdagene løpet så fort og oppmerksomhet til hverandre og den lille positive handlingene til de rundt oss kan forsvinne i travleheten. 

via

Alle hjerters dag!
Jeg tenker at jeg skal benytte dagen til å takke: 


Gunn Beate, Susanne, Idde Mari,Jona, Vigdis, Susanne, meg, Pia Stine, Carina og Marte


Først av alt vil jeg takke alle de flotte bloggdamene som var på boklanseringen, 
Alle sommerfuglene forsvant,! Til tross for at Pia kunne rapportere om litt hektiske tilstander til tider, så ble kvelden hyggelig og det var kjekt å få noen ansikter koblet til bloggene. Rart egentlig, man synes man kjenner folk som man aldri har truffet tidligere, fordi man leser en liten bit av deres tanker og eventuelle hverdag.  By the way:  Jeg undrer meg fortsatt på hvordan Carina trodde jeg skulle se ut? :) Jeg må innrømme at jeg enda ikke har lest boka, men den ligger klar, så i løpet av noen dager skal jeg få tatt en titt på de ulike tekstene. Tusen takk til vakre og driftige Susanne som står bak hele prosjektet. Jeg blir oppriktig imponert hva hun får til.  I tillegg til alle rollene hun har så klarer hun å stå på for alle andre kvinner gjennom sitt engasjement  og ved å fronte viktige saker. Takk til deg!  
- og selvfølgelig en stor takk til alle de flotte damene i Mammarådet.  
Takk! 
Dernest vil jeg takk Gro med Sovebeibibloggen, fordi hun har laget ny header til meg. Jeg ble nemlig skikkelig misunnelig på Casa Didriksen sin fine header og dermed måtte jeg også få meg en ny. Det kom en håndsrekning og jeg tok tak i den. Resultatet er jeg kjempefornøyd med. 
Tusen takk, Gro! 
Jeg har ikke vært så aktiv blogger i det siste. Sannheten er at jeg er syk og har hatt et lite sykehusopphold. Det går bra, men det tar bare litt tid å komme seg helt på bena igjen. Jeg må takke den flotte staben med leger og pleiere som var omsorgsfulle, hyggelige og til hjelp når man trenger dem. Alle med unntak av en,  gjorde alt for at jeg skulle ha det bra. Legen som sendte meg hjem proppet meg full med latinske ord og en beskjed om at jeg måtte komme meg i MR. Jeg sa at jeg ble forvirret og redd før hun forsvant ut av døren. Det var nummeret før jeg kontaktet Laila den første natten, hvor jeg for første gang i min tid hadde blitt forvandlet til en hypokonder. Utrolig hvor mange sykdommer som kan ramme en i løpet av noen få timer. Og tro meg, alle var i kategorien livsfarlige. Å være kronsik hypokonder må være energitappende. Takk og lov for at jeg mistet en del av hukommelsen da Petrus ble født, for om ikke det hadde skjedd så hadde nok google blitt min kjære venn den natten. Legen jeg var hos neste dag beroliget meg med at jeg ikke var den første som sykehuslegen hadde skremt og at jeg ikke burde bekymre meg. Han forklarte meg på norsk hva det handlet om, og verden ble verdt å leve igjen :) Ja, det går bra og jeg blir frisk igjen! Takk for det! - og takk for jeg bor i et land med et godt helsevesen! 

Til slutt en takk til dama på bensinstasonen som reddet bilantenna fra sin sanne død. Hun rakk opp til den og fikk tatt den av før bilen skulle inn i vaskemskinen. Tusen takk!

- og takk til alle de mennsker jeg digger;:
- de som jeg møter på hjemmebane, de jeg møter på jobb, de jeg møter i barnehagen, de jeg treffer tilfeldig og ikke minst de jeg gleder meg over i blogglandia.
Takk!

Hva slags forhold har du til Valentinesdag? Petrine :) 

7 kommentarer:

 1. Hei kjære du :) Føler du for det så er jeg aldri lengre enn et tastetrykk unna og jeg kan godt forklare noen latinske ord slik at du slipper en natt i dødsangst :) Jeg har lurt, men ikke husket å spørre om den headeren for den er virkelig blitt kjempefin!! Flinke Gro. Jeg har de siste kveldene kost meg med boka Mammarådet og er imponert. Teksten din er nydelig! Og veldig ærlig. Modig av deg!
  Håper du er på bedringsvei og at du og familien får en flott helg! Her er det bytur og kino med jentene. Yme har et klesskap fullt av for små klær så en utskiftning er nødvendig... Og eet nytt grytebrød står til heving. Frihelg nytes til fulle...

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Laila! Det var nummeret ved siden av at jeg hadde tastet deg noen ord. Det går bra, men tar visstnok litt tid.
   Så hyggelig med bytur, - jeg så dere hadde handlet også. Jeg håper dere fant ut hva dere hadde handlet av sminke :D

   Slett
 2. å herremin hva du har gått igjennom!
  Jeg sender deg de varmeste tanker og klemmer!!!
  Jeg håper du snart blir frisk som en fisk!

  -Maia

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Maia!
   Jeg blir frisk som en fisk . He, he det pleide mamma å si til meg også, da hun ga meg to sjeer med musikk... Som jeg selvfølgelig ble frisk av, så kom ikke her å si at placebo ikke virker 😂

   Slett
 3. Jeg er så glad for at du ble fornøyd med headeren din:)
  Og riktig god bedring! Det er flere enn deg som har vurdert å kontakte Laila en gang eller to når det har røyna på;D

  SvarSlett
  Svar
  1. He, he godt å høre at det er flere enn meg som har tenkt at Laila kan være den reddende engel... Jeg pleier ikke å være syk og enda mindre å være hypokonder, så jeg trodde med et at jeg var dødssyk . Er e mulig? Det gikk heldigvis over ganske så fort, og tiden vil få meg frisk igjen .
   Kjempefornøyd med healeren, takk igjen,

   Slett
 4. Uff! Ikke bra at du har vært syk!!0 godt å høre at du er på bedringens vei!! Og stor takk tilbake til deg, det var så gøy å endelig møte deg. Og haha, du ser ut akkurat som du skal! Jeg kjente deg bare rett og slett ikke igjen fra bildene med en gang..du var rett og slett bare enda finere i virkeligeten. Enkelt og greit;) fortsatt god bedring! Klem

  SvarSlett