lørdag 6. juni 2015

Og Petrus fikk oppfylt et ønske i dag.Vet du hva Petrus har fått i dag? Han har fått være med på å skape en Olabil. I alle fall starten på en. For noen uker siden så meldte minstemann i fra. Han ba om å få ringe til en god, gammel kamerat for å spørre om han kunne hjelpe han å skape en bil. ( Han hadde ikke trua på foreldrenes praktiske evner)  Petrus fikk et positivt svar når vi hadde fåttt tak i hjul. Han ble så glad, at jeg ikke kunne annet enn å bruke Facebook til å etterlyse en gammel vogn. Vi kastet jo barnehagevogna vår etter bruk, - og jeg håpet at andre skulle gjøre det sammen. Jeg fikk ikke napp i første omgang, men ei observant venninne meldte meg da en skulle gis bort. Heldige oss, - for Petrus var like stolt av hjula som han var forventingsfull til selve bilen.


I dag har Petrus gledet seg over at den gode og snille mannen har brukt bursdagen sin sammen med vår håpefulle. De forvandlet et gammelt understell fra en Simovogn til et fartsvidunder. At hjulene er fylt med luft gjør at farten blir god og opplevelsen maksimal der han er i farta.

Da vi kom for å hente Petrus og firhjulingen så ble i aller først møtt av en fireåring som viste oss en bred og hvit tanngard. Det største smilet og den retteste rygggen. Sjåføren som satt på kjøredoningen var stolt og glad. Dagens samarbeid hadde gitt resulater og det var tydelig at han var fornøyd med dagen, med jobben og ikke minst med bilen. Det til tross for at den ikke er flammelakkert enda. Det er nemlig den opprinnelige planen, men om det skal ha sin effekt så må den nok bli utsatt for litt utbygging. Nå er det ikke mange stedene det er plass til verken maling eller flammer. Det kommer tid og det kommmer maling, men inntil da så skal det suses avgårde i ren Delillos stil.
Om du sikkert vite hva jeg og Petrinemannen har brukt dagen på? Vi har pakket og flyttet. Ikke for vi har kjøpt ny bolig, men fordi vi nok en gang er innvandert av vann. Så kjære Maxbo og P4....


Petrine :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar