Her en søndagsmorgen var vi tomme for brød.
Solen skinte og ingen av oss hadde lyst til å tilbringe dagen inne.
Jeg lagde en rundstykkedeig,
som vi lot heve mens vi var på tur.
Vel tilbake så lagde Petrinemannen små leiver
som han slo flate før ha la de på grillen.
Det ble kjempegode og luftige rundstykker,
som smakte så godt at vi spiste mer enn normalt,
alle sammen.
Ved en annen anledning skal slå sammen en deig og putte den i en pose
når vi skal på tur.
Nå har vi erfart at om man snur leivene i ny og ne,
så får man gode og gjennomstekte boller eller rundtykker på grillen.
Ingen ting smaker bedre enn fersk gjærbakst,
og maten smaker best på tur.
Så nygrilla rundtykker ute i friluft vil jeg tro blir
en innertier!
Ha en god dag med eller uten grill
Petrine
Hd Tv -- Evaluate Hdtv Providers
SvarSlettmy website; Epson Powerlite Home Cinema 5020UBe price
Så lurt!!
SvarSlett