torsdag 18. juni 2015

Vinne billetter til Tusenfryd? Vant du?

Hei!
Er du en av de som skal oppholde deg i Østlandsområdet i sommer? Da har jeg et forslag til dere. Finn frem barnet i deg, ha følge med barn og ta turen til Tusenfryd. Dere vet den parken som ligger i Ås kommune og som gir rom for fartsfylt lek for store og små.Mitt historiske perspektiv på parken 
Tusenfryd har vokst og blitt enda større siden jeg besøkte den for første gang på begynnelsen av nittitallet. Ikke for det, de barna jeg var med den gangen synes attraksjonene var fasinerende nok. For inntil 1988 hadde vi ikke hatt en familiepark her i nærheten. Eller nå lyver jeg litt, for da jeg var liten så var jeg i dyreparken som lå på samme sted som Tusenfryd ligger nå. Men denne type park, med karuseller og underholdende attrasjoner var spennende nytt for oss.

Det mest fasinerende den gang var nok berg og dalbanen med loop, mens det vakreste var den "gamledagse" karusellen som fortsatt surrer sakte rundt som et barnevennlig tilbud. Etter den tid har jeg hatt utallige turer i Thundercoasteren og i Supersplash, men jeg har enda ikke vært oppe i Speedmonster: jeg tror jeg kunne likt den også. Jeg er ei av de som liker attraksjoner som går rett frem, for de som går rundt minner meg på at jeg har sluttet å huske, leke på karuseller, rulle meg nedover  bakken eller snurre rundt, for nå blir jeg uvel av alt som går rundt. Men, for andre i den Petrinske familie så snurres det til stor jubel.Attraksjoner
Det er nemlig slik Tusenfryd har attraksjoner tilpasset enhver. Minstemann har vært glad i bestefars biler, ballonferdenfroskehoppet og ikke minst finkarusellen, - som er den klassiske flotte karusellen med lirekassemusikk. !4 åringen er glad i flere fartsfylte aktiviteter og jeg tror at Tors Hammer, Speedmonster og SpinSpider er hans greie. Vil du se på alle attraksjonene så kan du ta en titt her. Mat og drikke
Det er mange steer å skaffe seg noe å spise i parken. Selv er jeg glad for bakst og ville nok valgt Fryds bakeri, men poden hadde nok valgt steder med is. Det er heldigvis ikke bare søtsaker som blir solgt, man kan nemlig finne mat inspirert fra andre verdenshjørner, burgere, pizza og grillmat. Denne linken vil gi deg en oversikt over hvilke spiserier som er å finne i parken. 

Hvordan komme seg dit
Parken ligger å Vinterbor, noe som tilsier at parken ligger i en liten avstand fra Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold. og Østfoldbyene. I alle fall om du kommer med bil. Om du stiller inn GPs - en på Høyungsletta 19, 1407 Vinterbro så vil du få hjelp til å finne parken. Det går buss fra Oslo hver halvtime, - 541x fra bissterminal 41.


Dagens glade nyhet
Oppholde deg i Østlandsområdet i sommer? Da bør du lese her
Jeg har fått gleden av å dele ut billetter til parken. Det for å glede noen barn i sommer.

For å delta kan du gjøre følgende: 
Skriv en hilsen i kommentarfeltet, eventuelt på mail til petrusogpetrine(att)gmail.com
hvor du også forteller hvem du vil ha med deg og hvorfor.
Del gjerne dette innlegget videre.
Husk mailadresse for de som ikke har blogg. 

Følg gjerne bloggens facebookside og på oss på instagram @petrusogpetrine
Jeg lodder ut to Tusenfryd billetter på innstagram også, så ta en titt 

Sponsoren kan du følge på facebook eller på instagram som @tusenfrydas

og husk at du kan delta i trekningen av et opphold på hotell Refsnes Gods, en middag Hos Naboen og en lunsj på Alby  her

Lykke til ! 

Jeg trekker vinneren den 5. juli

Vinnerene: 
(Flere har bedt om å ikke få oppgitt fult navn, så jeg holder meg til fornavn på alle sammen!
Og jeg har trukket blant de som har deltatt på instagram, på facebook, per mail eller på bloggen) 


Mathias
Camilla J
Helene
Anita
Monica
Siri

Håper dere får en glad og fartsfylt dag :) 

Petrine 27 kommentarer:

 1. Tusenfryd er supert, men det er dyrt! Derfor blir det ikke mange turene dit selv om vi bor i Oslo og har hytte ved Nesset. Jeg vil ta med barna mine. De trenger en bekymringsfri dag med sin ellers syke mor. Jeg ser at de er lei seg fordi jeg ikke er som før, men en slik dag ville jeg ha brukt alle mine krefter på. Tvi tvi :-)
  Med hilsen Louise (www.louiseslilleverden.no)

  SvarSlett
 2. Vi bor i østfold, og tar gjerne en tur til Tusenfryd! Mange år siden vi har vært der nå. Har to jenter på 6 og 13 som jeg ønsker å overraske med billetter :) Det ville gledet dem veldig, og gitt dem et deilig minne fra sommerferien :)
  Det har vært veldig travelt siden de fikk tvillingsøsken for halvannet år siden, og da har det vært lite tid til overs for fornøyelse, noe disse jentene nå fortjener :) Krysser fingrer XX! mvh Monika B.

  SvarSlett
 3. Så flink du er som fortsatt holder liv i bloggen din,
  jeg har helt falt av lasset. Men følger litt med ved hjelp av fb :)
  Å velge hvem jeg ønsker å oppleve tusenfryd sammen med er ikke vanskelig,
  det er såklart familien min - vi fire elsker eventyr sammen.
  Hadde vært utrolig kjekt å kunne la vår lille nevø og hans mamma oppleve eventyret det sammen med oss,
  så hadde de fått seg en liten ferie de også :)

  Fin sommer til deg og dine!
  - AC

  SvarSlett
 4. Hei Petrine :)

  Å, for en flott gave du gir bort :) Tusenfryd er drømmen for barnebarna, men desverre når familien er 7 stk ( mamma, pappa og 5 barn) skal det noe til å kunne ta slike utskeielser.
  Derfor skulle jeg ønske min stedatter, hennes samboer og de 5 barna er heldig å vinne denne flotte premien.
  De har hjemmeferie, så en dag på Tusenfryd hadde blitt en ekstra stor glede denne sommeren.
  Krysser fingrene for at lykken er med de og tenk den gleden i barneøynene når de koser seg på Tusenfryd :)
  En riktig GOD SOMMER ønkes deg og dine.

  Beste hilsen fra Merete
  m-korsg@online.no

  SvarSlett
 5. Supert med Tusenfryd. Kun vært der en gang, så dette hadde gjort barna glad. Sommerhilsen fra Siv

  SvarSlett
 6. Har en gutt på 3 som elsker alt av fart og spenning. Har også en gutt med asberger som kun liker dissekarusellen. Han sliter mer angst så det er mange år siden vi var der men han har veldig lyst å dra dit igjen. God sommer!! Veronicaj85@hotmail.no

  SvarSlett
 7. En tur til Tusenfryd hadde vært en kjempeflott gave til meg og mine to barn, har ei datter på 19 og en sønn på straks 11. Pga min sykdom de siste årene og dermed påfølgende dårlig økonomi så har dette vært helt uoppnåelig... kanskje du kan oppfylle denne drømmen for oss? Hadde vært deg evig takknemlig :-)

  Mvh Linda (lindaborgan@yahoo.no)

  SvarSlett
 8. så artig mulighet :-)
  Min Niese Isadora på 4 år elsker karuseller og vannsklier. Hun har aldri vært på tusenfryd, og har mast om denne parken nå siden en dag i våres når hun tilfeldigvis rotet seg inn på tusenfryds nettside på ipaden vår. (teknisk anlagt altså.. hehe).
  Isadora får imidlertid om få uker en lillebror, så mor og far har naturlig nok en hel rekke andre fornøyelser/forpliktelser nå i sommer. Jeg og samboeren min Ane, kunne gledelig tatt med gulljenta en koselig julidag på tusenfryd. Det ville nok gledet mor og far også, som sannsynligvis har nok med både bleieskift og våkenetter. Isadora er riktig nok ikke høyere enn 92 cm, men karuseller er hun glad i. De hun kan kjøre. Hadde hun vært 3 cm lavere ville hun hatt gratis inngang, men det er vel tryggest om vi blir med henne.. Og for oss voksne er billettene slett ikke gratis.. Om vi vinner billetter, gjør det en slik heldagsfornøyelse mye enklere å gjennomføre. :-)

  Mvh Sven Fernandes. svenf@online.no

  SvarSlett
 9. Så fin konkurranse!
  Jeg vil gjerne ta med mannen min og de to barna våre. De har aldri vært på Tusenfryd før, og vi har heller ikke de store ferieplanene, så hadde vært en super mulighet til å komme oss en tur bort fra Sunnmøre :)

  nita_84@hotmail.com

  SvarSlett
 10. Hei.
  Jeg har veldig lyst til å ta med ungene mine når mamma må jobbe i ferien.
  Det hadde de syntes hadde vært så morro.

  tomabjer@online.no

  SvarSlett
 11. Vil gjerne ta med niesene mine , tenåringer så de er tørr alt det jeg ikke kan. Og sønnen min på 4 år. For en kombo

  hilsen
  nina@phototrim.com

  SvarSlett
 12. Hei.
  Jeg vil gjerne ta med meg sønnen min til Tusenfryd. Er det noen som fortjener det så er det han. Han reddet livet mitt i oktober i fjor når magesåret jeg hadde begynte å blø og jeg falt inn og ut av bevissthet. Han fikk tak i lege og ambulanse og hele den pakken. Jeg havnet i koma og mine nærmeste fikk beskjed om å si farvel med meg ettersom legene ikke trodde jeg kom til å overleve lt blodtapet. Hadde det ikke vært for sønnen min så hadde jeg ikke vært her nå.
  Jeg har hatt lyst å gjøre noe spesielt og kjekt for og sammen med han siden jeg begynte å bli bedre, men som uføretrygdet så har jeg ikke råd til f.eks Tusenfryd.
  Han har blitt veldig engstelig for å gå fra meg/la meg være alene etter dette skjedde, så jeg vil bare at vi to skulle kunne hatt en dag ihvertfall der vi kunne bare slappe av og ha det kjekt. Og hva er vell kjekkere enn en dag i Tusenfryd med karuseller og ellers bare mange andre smilende mennesker.
  Sønnen min er min helt og jeg ønsker å kunne ha en strålende dag på Tusenfryd sammen med helten min der alle problemer blir lagt igjen utenfor porten :)

  Mvh
  Helene

  helene_maglite@hotmail.com

  SvarSlett
 13. jeg vil gjerne ha med de tre barna mine på tusenfryd fordi de fortjener det :-)
  lindamoen75@gmail.com

  SvarSlett
 14. Aldri vært på Tusenfryd. Hadde vært fint å dra dit med mamma og søster.

  empawprint@hotmail.no

  SvarSlett
 15. Vi skal prøve å komme oss til det området i sommer
  Å kunne overraske unger og niesene våre med en slik tur og opplevelse hadde vært helt supert.
  I og med at vi er store familier så har vi ellers ikke muligheten til slikt. Vi er en fam på 6 min søster har 2 barn og vår ene niese som ikke har noen foreldre lenger blir med på det vi får til. Så vi blir 10-11 stykk og det blir alt for dyrt når man også skal fylle magene under slike dager. Men god hjelp inn i parken så blir også det andre mulig.
  Vil også takke dere for at dere gir andre muligheten til å få en fantastisk dag som de kanskje ellers aldri ville fått.��
  Riktig god sommer.

  SvarSlett
 16. Jeg har ikke mulighet til selv å dra, da jeg er høygravid i disse dager. Men har ett sterkt ønske om at min beste venninne med mann og 3 barn (2 tenåringer og en 4 åring) skal vinne disse billettene.
  Dette er en hærlig familie som gjør mye for de rundt seg hele året, stiller alltid opp, de er helt uvurderlige. Håper derfor de kan få seg en skikkelig fin familiedag på tusenfryd :) mariellesmat@hotmail.com

  SvarSlett
 17. Det hadde vært topp å ta med datteren min og stedatteren min for litt ordentlig jente-moro i Tusenfryd i sommer :D
  Hverdagene er jo så travle, så en liten ferie til Tusenfryd i sommer hadde vært helt topp! :D
  Det er jo så moro nå som barna er blitt såpass store at vi kan ta alle de karusellene som er moro for "ho mor" også ;)

  SvarSlett
 18. Hei!
  vi har VELDIG lyst til å ta turen til Tusenfryd i sommer. Min mann og jeg er begge studenter og har to barn. Vi skulle så veldig gjerne tatt dem med til Tusenfryd for en dag med lek og moro. De hadde storkost seg - og det hadde vært en veldig fin ting å gjøre sammen som familie! :)

  helena.bakke@gmail.com

  SvarSlett
 19. Det hadde vært fantastisk om vi kunne få kommet oss til Tusenfryd i sommer! Vi bor ikke så langt unna, men med fire barn blir det litt vel dyrt for meg.Jeg har opprettet en frivillig organisasjon og har ikke så mye midler ennå, så det blir som regel bare hjemmeferie. Ungene har sluttet å mase etter sånne ting som Tusenfryd, så det hadde vært fantastisk å kunne overraske dem med dette :)

  Hilde
  Alenemor til fire på 5, 7, 11 og 13

  hlangvann@gmail.com

  SvarSlett
 20. Jeg vil gjerne prøve lykken! Jeg har ei datter på 10 år som har veldig lyst til å dra på Tusenfryd :) Ettersom jeg er alene med henne og økonomien ikke tillater det, så blir det heller ikke i år noen ferie. Og det hadde vært fantastisk om jeg kunne tatt henne med til Tusenfryd når vi besøker besteforeldrene i Oslo!

  SvarSlett
 21. Jeg elsker tysenfryd!! Hvis jeg hadde vunnet, ville jeg tatt med meg min kjære og hans to lillebrødre på 11 og 9 år. Disse gutta elsker fart og spenning, og vi drar alltid på tivoli sammen når det er i byen. Da finner vi de største karusellene som er der, og tar det så mange ganger at vi blir helt kvalme. Vi hadde egentlig tenkt å ta oss en tur til tusenfryd i år, men det har vært så dårlig vær i det siste at vi droppa det + at billettene er så dyre. Kunne ønske det kosta mindre, da hadde vi tatt oss en tur dit myye oftere!! Tror gutta ville hoppa i taket hvis jeg hadde sagt at vi skulle til tusenfryd i sommer! Er tross alt mange år siden vi har vært der nå :) Krysser fingrene!
  - emiliedalan@hotmail.com

  SvarSlett
 22. Vi prøver lykken om billetter til Tusenfryd!
  I år går nemlig ferien nedover mot Østlandet, med campingvogn!
  Storesøster på 8 år og lillebror på 5 har aldri vært på Tusenfryd, men så glade de er i karuseller, sukkerspinn og popcorn,
  hadde de sikkert fått en SUPER dag her!!
  Pappan og mamman har vel vært her, men det er leeeeeenge siden, så vi skulle nok funnet igjen barnet i oss igjen med en dag her vi og :)

  SvarSlett
 23. Hadde vært helt topp å vinne Tusenfrydbilletter da hadde jentene mine blitt superfornøyd :-)

  cselnes@hotmail.com

  SvarSlett
 24. Så flott premie, jeg er med

  Jeg vil gjerne ta med mitt barnebarn på 7 år. Han trenger å føle at han er den viktigste i verden nå. Han blir storebror i disse dager og det er ikke alltid lett å få konkurranse

  Liker bloggen på fjesboka også

  God sommer !

  Hilsen Lisbet
  liskarl@hotmail.com

  SvarSlett
 25. Vi ville tatt med barnebarna. Vi synes det er moro å tilbringe tid med barnebarna. Barnebarna synes det er gøy å gjøre noe annet enn bare være hjemme på sommeren, og det går fortere enn man tror til barnebarna finner ut at de heller vil tilbringe tid med venner enn familie. I tillegg ville foreldrene deres ikke takket nei til litt barnefri. Så det ville blitt vinn, vinn, vinn for alle :)

  verm@hotmail.no

  SvarSlett
 26. Jeg vil gi billetten til verdens beste politimann og hans familie (i alt tre barn). Det ville vært en super sommeroverraskelse:-)

  SvarSlett