mandag 22. april 2013

Rund og god



Jeg har et vennepar fra Danmark, 
og de introduserte meg for Æbleskiver. 
Røren minner meg om vaffelrøre, 
men den stekes i munkejern på komfyren.
Med syltetøy på innsiden og med sukker på utsiden så
minner de meg veldig om små  berlinerboller
og er kjempe gode.



Jeg lager de ikke så ofte,
så da jeg overrasket familien og meg selv med
nystekte munker på terrassen i helgen,
så forsvant de i en rasende fart.


Om du lurer på hvordan du skal steke munkene slik at de blir runde så kan du bare trykke på denne setningen. Da dukker nemlig en video fra youtube opp.

De er rett og slett til å spise opp med eller uten fyll....
Eplebiter rullet i kanel og sylteøy har jeg brukt med hell.



Petrine 

2 kommentarer:

  1. Takk for hyggelig kommentar hos meg :) Syns bloggen din er kjempefin, du er kanskje litt streng mot deg selv? :) Uansett er det fint å ikke være på topp hele tiden, det kan være et fint perspektiv det også.. ;) Baksten så veldig god (og overkommelig) ut, det burde jeg kanskje prøve :)

    SvarSlett
  2. Jeg har et gammelt munkejern som jeg ikke har brukt. Dette ga meg et puff til å prøve.

    SvarSlett