lørdag 24. mars 2012

Hjelpes !?!

... vet noen hvorfor bildene på bloggen noen ganger
blir byttet ut med sorte felt med trekant og utropstegn ?

Blir mega glad for tilbakemeldinger,
for bloggen er ikke helt den samme,
vil jeg si.

Petrine :)
4 kommentarer:

 1. Nå vet ikke jeg hvor data-kyndig du er, men når bildet blir sort og får en trekant med utropstegn så er filbanen fra bildet til bloggen endret. Når du laster opp et bilde i bloggen så legger du det i et nettalbum og så går informasjonen om bildet derfra og til bloggen din.

  Hvis du for eksempel har slettet bildet i det albumet det er lastet opp fra så blir bildet borte på bloggen også. Jeg har gjort det er par ganger selv, jeg skulle rydde opp i bilder fra gamle give-aways som var ferdige og så ble jeg litt ivrig og slettet litt for mange bilder;) Da måtte jeg inn på innleggene som manglet bilder og laste de opp på nytt.

  Er dette helt innlysende og du har sjekket så har jeg dessverre ikke noe forslag;) Hørtes dette helt gresk ut så må du gjerne sende meg en mail (står mail-adresse i sidepanelet mitt) så skal jeg prøve å forklare det på en enklere måte. Lykke til i alle fall - irriterende når slikt skjer...

  Fin kveld til deg, og fortsatt god helg:)
  klem Hanne

  SvarSlett
 2. Ops.... Jeg har lastet opp fra pc, men så at alle bildene hadde lagt seg på telefonen. De slettet jeg..... Trodde det ikke hadde noen betydning når albumet fortsatt ligger på pcen. Derfor da?
  Da gjør jeg ikke det igjen :)

  SvarSlett
 3. Ser at det fortsatt er sorte trekanter, sjekk det albumet du har lastet bildene opp i du
  (picasa web-album om du ikke bevisst har brukt noen andre).
  jeg husker ikke adressen, men jeg bare googler "picasaweb" så kommer det opp.
  Om du er pålogget på bloggen når du gjør det så kommer du rett inn i albumet:)
  Hvis bildene du savner er borte der så har du funnet løsningen:)

  SvarSlett
 4. Alle mine bloggbilder fra snart 3 år tilbake i tid forsvant da jeg ble bedt om å koble til Google+, og nå er de borte fra blogg OG Picasa album. Må jeg inn og legge alle bilder inn på nytt...det blir å ta to år....sukk...Forslag??

  SvarSlett