fredag 25. juli 2014

En uke uten leker

  


Da vi pakket for å dra for over en uke siden, så ba jeg Petrus ta med de lekene han ønsket å ta med seg. Han så på meg og sa at han ikke ville ha med seg noen, og han sto fast ved det etter at jeg hadde fortalt han at det ikke lå noen på hytta og at det ikke var lekebutikker på fjellet. Vi lot han dra uten en bok, spade, bil, ball og alt det andre han til daglig har i bruk.


Han har alikevel hatt nok å gjøre, for i naturen er der steiner, pinner, vann, knauser, trær og mye annet som gir leken innhold. Vi har ikke en eneste gang hørt at han kjeder seg, og vi har hatt en lekende gutt hele uka.... Om han ikke har fisket, badet eller går tur opp i fjellene da. 

Fri uten leketøy går helt fint! Det er nok å ta seg til alikevel

Petrine 

4 kommentarer:

 1. Det er min erfaring også... så lenge det er nok uteareal å boltre på seg på pleier det ikke å være noe problem uten så mye leker. Unntaket er kanskje lange innedager hvis været er helt ufyselig... da pleier et lite boklager å være greit å ha! ;-)

  SvarSlett
 2. Unger finner alltid på noe ;o) Men bruker å ha med en bok eller to i reserve hvis det skulle bli lange dager med elendig vær..

  SvarSlett
 3. Dette høres veldig bra ut. Det beste er jo når ungene klarer å finne leker selv og ikke må settes igang og organiseres.

  Ønsker dere en fortsatt fin sommer!

  SvarSlett
 4. Ja, og det er jo de merkeligste ting de klarer å bruke som leker...

  SvarSlett