tirsdag 19. november 2013

På full fart fremover igjen?Jeg har vært passiv på bloggefronten en god stund. 
Det har kommet ut et lite innlegg i ny og ne, litt halvhjertet. 
Mer enn det har det ikke blitt.
Jeg har hatt det travelt med hverdagen og jeg har faktisk ikke hatt energi eller særlig lyst til å blogge. 
Nå har det tatt seg opp igjen og jeg håper at jeg kan få det drivet som gjør at jeg skriver noen gode innlegg og at jeg får til den avkobling bloggen ga meg tidligere. Jeg liker egentlig å skrive og mange ganger så løper bokstavene opp på skjermen av seg selv. Andre ganger så trenger de et lite dytt og mye motivasjon for å falle på riktig plass. Det ligger mange ferdige innlegg her, men jeg mangler den rette finishen eller å få tatt de bildene jeg ønsker å bruke. Konklusjonen er at motivasjonen ikke har vært helt på topp, men nå har jeg planer om å børste støv av gamle samlinger av ord og kreere nye. Jeg håper også at jeg kan vekke til live de falne lesere og at jeg kan klare å finne variasjon på hva jeg formidler på siden. Jeg velger fortsatt å bruke fiktive navn, også fordi når jeg skriver tekst knyttet mot temaer jeg er opptatt av så kan eksempler og situasjoner være oppdiktet. Derfor er det fortsatt greit at Petrus er Petrus og jeg er Petrine. Jeg har vært i tanker om å undertegne med eget navn, men da blir på en måte Petrine borte fra bloggen og det er ikke meningen. 

Jeg velger derfor å bruke den første tiden fremover til å finne frem til stemmen min og stilen igjen. Sist jeg lette etter dette så ga jeg opp skrivingen fordi jeg ikke fant noe svar, så den nye strategien blir å prøve å skrive innlegg littt oftere enn det jeg har gjort det siste året, og så håper jeg at jeg finner løsningen samtidig som jeg er på full fart fremover.... 


På full fart fremover mot adventstid og jul, 
mot lysere tider og vår
og langt frem til varme dager som frister med 
bading, soling, grilling og total avkobling. 

- og fremover mot nye turer i Blogglandia! 
Gleder meg ! 

Petrine :) 

5 kommentarer:

 1. Jeg har ikke falt fra;) lykke til på ferden!

  SvarSlett
 2. Blogginga går vel litt sånn i bølgedaler - noen ganger er det masse man har på hjertet, mens andre ganger kan det være et pes. Husk at folk er innom og leser selv om de ikke legger igjen kommentarer:)

  SvarSlett
 3. Jeg er i allefall her.. Og liker innleggene dine. De får meg ofte til å tenke..

  SvarSlett
 4. Jeg er også her og gleder meg til å kose meg med innleggene dine fremover!
  Ha en herlig dag!

  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 5. Stadig innom å sjekker;) lene

  SvarSlett